Ideer Medier Portefølje Info IT+web Design Blogs Butik
Ideer til dig Nem metode Komplet løsning Virksomheds-start Socialt postkort Luxus-pakke International profil


Nem metode pakke:
Webdesign - Film - Sociale Medier - Arbejdsmetode

Web design
Besøgende finder websitets navigation brugervenlig og logisk og det kan ses succesfuldt på alle typer udstyr. Et standart website har 64 logisk strukturerede sider, og dette kan let udvides efter behov altimens den brugervenligst navigation bevares. (Design fra 1680 dkk - Hosting fra 650 dkk/år)

Film med indsigt
En kort film vil vise hvem du er og kvaliteten af dine produkter og ydelser klart og effektivt.

Sociale medier
Integrer Facebook, Twitter, Google Plus, Linkedin, Blog værktøjer, Nyheder og mange andre værktøjer.

Nem arbejdsmetode
Arbejd med effektive værktøjer i en struktureret process på en nem måde, imens dit website kommer højere op på søgemaskinernes resultatlister.
Vores nemme arbejdsmetoder gør dig istand til at identificere dine behov, planlægge, organisere og gennemføre din strategi i sociale medier ganske let.
 

Illustrationen viser: Upload en film til din Youtube kanal, fortæl folk om den og skab en blog med filmen på dit website, dernæst multi-post i sociale medier for at få besøgende til at kommentere på filmen i din blog, endvidere send nyhedsbrev ud og check Google Analytics for at see hvordan det går med din kampagne - og måske også booste din kampagne i Google og/eller Facebook.
Illustrationen viser: Forskellige typer virksomheder når forskellige kunder på forskellige måder. Det er dit websites, og andet materiales, evne til at gøre besøgende til kunder, der gør forskellen og ved at analysere din kampagnes resultater bliver du istand til at forbedre din strategy.Illustrationen viser: Her er et eksempel på hvordan online værktøjer kan blive en del af din produkt-udvikling og markedsføring. Paypal, eller dit regnskab, kan vise ændringer i efterspørgsel, og du kan udvikle nye eller flere produkter udfra dette. Endvidere, når du så markedsfører dine nye produkter i sociale medier og booster dit salg, kan du analysere resultaterne ved at benytte Google eller andre værktøjer og booste både dit omdømme og dine produkter i dit professionelle netværk (Linkedin)


Fordele

Du er istand til at udnytte dine produkters og dit markedsførings-materiales potentiale.

- fordi, når du benytte disse metoder, præsenterer du dine kærneværdier både hvad angår stil og timing.
 
Du bliver istand til at opnå fuldt udbytte af din daglige indsats online, som i vores system vil øge placeringen af dit website i søgemaskinerne resultat-lister.
- fordi, vores metoder gør det lettere for dig at forbinde dit navn og dit website med alt hvad du foretager dig online. Og al din aktivitet online vil blive talt med som trafik på dit website, og vil ikke blive spildt på Facebook eller andre online medier.
Vi vil lære dig, hvordan dette gøres.


Udgift
Den samlede produktion af markedsførings-materiale (website + medie-produkter + artwork til tryksager) for vores kunder koster normalt omkring 3500 dkk for den mest enkle løsning op til mellem 25.000 dkk og 75.000 dkk for avancerede unikke web-løsninger.
- med film, animationer, fotos, tekster, web-butik, og rådgivning i hvordan du bedst fremmer din placering i søgemaskinernes resultat-lister.
SYNES GODT OM VORES FACEBOOK SIDE (på engelsk) og modtag nyheder, film-udgivelser, tilbud, kurser og del dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.