Ideer Medier Portefølje Info IT+web Design Blogs Butik
Produkter og priser Kurser News January 2017 News July 2014 News November 2013 Hvad vi gr Kundeudtalelser Baggrunde + evner
Som du vil se på vores website er vores priser yderst rimelige
Vi arbejder effektivt, underviser dig i hvordan du tager over, når du ønsker, og vores budget-beregninger er gennemskuelige og akkurate.
Vi tager time-pris og vi tilbyder rabat, når du bestiller mere en 6 timers arbejde. Vi leverer artwork til digitale løsninger (websites, intranet, digitale portaler, digitale dokumenter og andre billeder), kunst-installationer (3D, teater, lys-skulptur) og tryksager (mærkater, plakater, tekstil-tryk, bilskilte, husvægge, hvad-som-helst). Studer gerne vores lange liste af prissatte eksempler herunder.

Timepris
350 dkk

Film-optagelser / fotografering
420 dkk/time

6 timer
1500 dkk (forudbetalt)

Gør det selv markedsførings-kurser:
Medie-produktion, sociale medier og markedsførings-strategier
Klippekort:
12 klip (3 timer) for 750 dkk
24 klip (6 timer) for 1400 dkk
Kursus (75 minuter): 450 dkk


Assistance klippekort*:
6 klip (15 min) for 300 dkk
*Assistance i forbindelse med brugen af vores web-system er gratis. De første 15 forespørgsler hver år, som tager under 5 minutter at besvare, er også gratis.


Vores liste af tilbud til inspiration:

Luxus-pakken - 3250 dkk
Indeholder:
Logo og animateret logo-design
Professionelt website
Dynamisk slideshow
Grafik/foto-animation
Advanceret gif-animation for social media
Social-medie-pakke
Din egen musik-jingle
Enkel webshop er inkluderet
3 måneders gratis assistance


Film-produktion med indsigt
Vi producerer film og multimedier af høj kvalitet, som kan afspilles fra websitet, sendes via email, evt. som del af en PDF, og vises fra DVD på storskærm.
Filmpriser: Elizabeth's novellefilm, The Umbrella (28 min): Filmfestival in Huy, Belgium (Palm d'Argent, Prix de l'Office du Tourisme), Filmfestival Wattrelos, France (Medaille d'Or), Independent Film Festival Cork, Ireland (Best European Film) Film produktion koster fra 1200 dkk. Indhent venligst et tilbud fra Elizabeth - ring til mobil 60 51 71 83 eller email: elizabeth@ravenseyemedia.com eller benyt vores kontaktformular.


Nem metode pakke
Udnyt dine produkters/ydelsers potentiale fuldt ud Webdesign, film, sociale medier, metoder
Pris fra 3500 dkk


Markedsførings start-pakke
Samarbejd med erfarne professionelle, som har et skarpt øje for din virksomhed. Website, udvalgte digitale medier, film/animation, tryksager, skilte, søgemaskine-optimering - SEO, undervisning og assistance
Pris 4750 dkk (1750 dkk for WebProLight)


Her er et eksempel på en komplet løsning:
website/shop, film, artwork til tryksager og sociale medier
Website 4500 dkk
Webshop integreret 2500 dkk
Kort præsentations-film 1450 dkk
Artwork til brevpapir, visitkort, kort, fakturaer 1250 dkk
Artwork til brochure 1250 dkk
Artwork til bilskilt 750 dkk
Social Medie start-pakke med 2 måneders assistance 1500 dkk
Samlet pris: 13.200 dkk
for design, fotografering, udvikling af website og webshop, filmproduction, artwork til tryksager og assistance.

Tillægsudgift:
Webhosting
800 dkk pr. år for website

500 dkk pr. md. for webshop
(Der er en eengangs start-udgift for webshop, 3-6 måneders forudbetaling og udgift til betalings-løsninger.)

Tryk-udgifter
Omkring 2500 dkk for alt trykt materiale, med 500 brochurer og visitkort.

Tryk og påsætning af bilskilte 2000 dkk - 5000 dkk


Webshop - 300 dkk /md.
Webshoppen er nem at bruge og har mange nyttige moduler, der gør butiksejeren istand til at udføre alle opgaver; produkt-import, regnskab, lager-styring, produkt-varianter, nyheds-email, betalings-løsninger, sprog og platforme på tværs af landegrænser og meget meget mere.
Gratis assistance pr. telefon og email.

Betalings-modul
140 dkk /md.
og/eller
Paypal-løsning
60 dkk /md.


Social-Medie-Postkort eller Smart-Kort
- pris: 250 dkk - 550 dkk
Vi designer "postkort" til brug i sociale medier (f.eks. Facebook). Det har givet salg, dialog med kunderne og mange nye Page Likes såvel som formidlet budskaberne effektivt.


Animation
Det er vigtigt, at de elementer, som skal animeres, firmalogoet for eksempel, har en kvalitet, der kan arbejdes med. Vi designer eller rentegner logoer for en timepris på 250dkk.
Produktion af animationer for vores kunder beløber sig normalt til 1680kr for en meget enkel produktion op til 50.000kr for en mere omfattende produktion.
Animationerne er normalt af mellem 20 sekunder og 5 minutters varighed. De spiller direkte fra en webside (HTML5) og kan vises uden kontrol-panel og vises neddæmpet som en del af indholdet på siden. Animationer produceres også til DVD, og til for eksempel YouTube.


GUI prototyper
Animerede GUI (Grafisk brugerflade) til udvikling af software Vi producerer animationer til software-udviklingsprojekter, som viser, hvordan softwaren skal virke. Indhent venligst et tilbud fra Elizabeth - ring til mobil 60 51 71 83 eller email: elizabeth@ravenseyemedia.com eller benyt vores kontaktformular.


Multimedier i 1 fil

Film, tekst, animationer, power-point og lyd; alt kan designes og leveres i een fil, som kan sendes via email, for eksempel, og studeres offline af modtageren. Multimedie-filen er en ny mulighed for at vise essensen af dine evner, tilbud, produkter og ydelser.


Nemme tillægs-ydelser:

Workshop; Test din forretnings-ide på 90 minutter
Pris: 450 dkk


Koncept-udvikling, tekster til websitet
Time-budget: 2 timer, pris: 450 dkk


Markedsførings-strategi 
Time-budget: 2 timer, pris: 450 dkk


Udvikl din virksomhed til internationale aktiviteter
Engelsk - Norsk - Dansk - Tysk - Spansk - Fransk - Kinesisk - Japansk - Indisk Din virksomhed kan have meget at tilbyde på tværs af landegrænserne. Der kan være mange muligheder for produktivt samarbejde med andre virksomheder, når grænser krydses. I takt med den løbende og hastige udvikling af kommunikations- og logistik-teknologier, er din horisont ikke længere begrænset til de forretningsområder, som du har benyttet indtil nu. Nye forretningsmuligheder opstår og virksomhedsledere med initiativ og fremsyn begynder at se alle de nye muligheder. Når du udvikler din virksomheds profilering og kommunikationssystemer til internationale aktiviteter, baner du vejen for at arbejde og handle ude i verden.


Saml selv din løsning
Vi har erfaret at mange af vores kunder har behov for alle eller flere af nedenstående 13 produkter og vi har derfor udarbejdet disse tilbud:

1 produkt: 520 dkk
3 produkts: 1470 dkk
6 produkts: 2520 dkk
9 produkts: 2970 dkk
13 produkts: 3840 dkk

Naturligvis vil vi gerne give dig et tilbud, der passer dine særlige behov, hvis det ikke er dækket af listen herunder. Kombiner:
Sociale medier
Designede email
Professionel email
Køb-knapper
Film
Postkort + artwork
SEO - bedre placering
Blog
Booking
Skilte + bilskilte
Website-opdatering
Markedsførings-plan
Metoder


Find flere ideer på vores Ideer til dig side.SYNES GODT OM VORES FACEBOOK SIDE (på engelsk) og modtag nyheder, film-udgivelser, tilbud, kurser og del dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.