Den effektive arbejdsprocess i online marketing er skræddersyet. Dette er en BLOG. Du er inviteret til at kommentere nederst.


En arbejdsprocess i forbindelse med IT/markesførings-tiltag bør tage form udfra en meget grundig og akkurat analyse af:

- hvilke ressourcer du vil investere
- dine produkter/ydelsers egenskaber og din virksomheds profil

Hver opgave kan gøres klar forud for publisering og poster i sociale medier kan sættes i en tidsplan i automatiserede løsninger, men det er langt fra hele løsningen.
Det er essentielt, hvad du udgiver og hvordan du følger op. Når du introducerer relevant information, vækker du dyrebar interesse og det er vigtigt, at du møder hver reaktion, der kommer som følge af dine udgivelser, med rigtige svar på en rettidig måde.
Et rigtigt svar kan, i bedste fald, føre til, at din gæst tilmelder sig dit nyhedsbrev, ringer dig op eller endda trykker på ordre-knappen på dit website eller på din Facebook Page.

Hvorvidt, du reagerer på rettidig vis online, er forbundet med, hvilke platforme du benytter:

- på websitet, svar indenfor 24 timer
- på Facebook, svar indenfor 2-6 timer
- i en chat, svar straks eller med maksimal forsinkelse på 15 sek. Vis en umiddelbar "vent på os" besked.

(Disse tider er baseret på min 20 år lange erfaring med at arbejde med online-løsninger til virksomheder.)

For at være professionel med god timing, har du brug for at planlægge hvad, hvor og hvornår du udgiver informationer, der har til formål at opmuntre kommunikation med potentielle kunder. Det er en fordel, hvis du har dine egne websider, som du kan linke til i dine kommentarer og som kan udbygge dine svar og føre til, at kunder forpligter sig.

Jeg vil foreslå, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke koncepter, du kan dele som ekspert for at opnå en god dialog med potentielle kunder og at du vurderer hvor meget tid, du ønsker at bruge på at skrive din blog og hvornår og hvor længe, du kan være til rådighed til at svare på kommentarer og spørgsmål. Endvidere, har du brug for at finde ud af, om medie- og andet baggrundsmateriale, som kan underbygge dine informationer, er til rådighed, og hvis ikke, hvordan og hvornår, det kan være klart.

Når alt dette er på plads, har du forudsætningerne for at udarbejde din online markedsføringsplan. For at beholde dit materiale på dit website, som nye besøgende kan læse og kommentere på i fremtiden, er det bedst, hvis du baserer dit første materiale i en blog på dit website. Blog-platformen kan for eksempel være Disqus eller en indlejret Facebook-diskussions-tråd. Hvilken, du vælger, vil afhænge af din målgruppe. Med Disqus, har besøgende ikke brug for en konto hos Facebook eller et andet socialt medie. På den anden side, når du bruger Facebook, kan du opnå en mere dynamisk og umiddelbar debat, hvor dine Facebook kontakter er involveret, imens din Disqus baserede Blog oftest lettere kan blive fundet af alle.

Når du planlægger, hvordan din kommunikation skal finde sted, bliver du istand til at agere professionelt og også holde det tidsbudget, som du har afsat.
 
Her er et par eksempler på vores løsninger til skræddersyede forløb.
 
EasyWorkLife pakkeløsning
Udnyt dine produkters salgspotentiale til fulde.
Webdesign, film, sociale medier, workflow
Priser fra 3500dkk


Markedsførings-start-pakke
Arbejd med erfarne professionelle, som har et godt øje for din virksomheds essens.
Website, digitale medier, film/animation, tryksager, skilte, SEO, undervisning og support
Pris 4750dkk

 
Elizabeth Thomsen on Google+LIKE vores Facebook PAGE og modtag nyheder om nye film, gode tilbud og kurser og deltag med dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.