Web design
Design fra: 1680kr - Webhosting fra: 650kr pr. år.
Webhosting alt inclusive (email, webeditor, social-medie-integration, funktioner til søgemaskineoptimering) fra: 950kr pr. år Vores web-system er nemt at forstå, nemt at anvende til at opdatere websitet og let at integrere kode i fra andre værktøjer (YouTube, Facebook, Paypal, Twitter, Skype...)
Besøgende opfatter websitets navigation som brugervenlig og logisk og websitet kan ses på alle typer elektronisk udstyr med internetforbindelse.
Websitet har som standard 64 logisk strukturerede websider og dette kan let udvides, imens den brugervenlige navigation bibeholdes.

Hosting alt inklusive
(email, web-editor, integration af sociale medier, funktioner til optimering for søgemaskiner)
fra: 950/år


Effektive metoder
Hvorvidt du er en kunde som har interesse for selv at deltage i udarbejdelsen af dit markedsføringsmateriale eller du overlader det hele til os, vil du erfare, at vi arbejder meget struktureret og med fokus på at opfylde dine behov så effektivt som muligt. 


Budget
Komplet produktion af markedsføringsmateriale (website + medie produkter + artwork til tryksager) koster mellem 3500kr for den mest enkle løsning og fra 25.000kr til 75.000kr for mere avancerede og unikke webløsninger med film, animationer, fotos, udarbejdelse af tekster, e-commerce og rådgivning i hvordan du bedst øger websitets rangering i søgemaskinerne. Prisen afhænger naturligvis af omfanget og kompleksiteten af opgaven. 


Sociale Medier
Alle websites har sociale medier integreret.


Se også:
Pakkeløsning: Webdesign - Film - Sociale Medier - Workflow


LIKE vores Facebook PAGE og modtag nyheder om nye film, gode tilbud og kurser og deltag med dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.