Raven's Eye Media

Vi ønsker alle et lykkeligt og indbringende 2017 og deler samtidigt et udvalg af vidunderlige projekter og glimt fra det nye års opgaver; ekstrem sejlads med "buzz", udvikling af nye løsninger til moderne virksomheder, flere sociale initiativer og kampagner for vores miljø, plus hybrid-teater med blues harmonika og dans.Videresend meget gerne dette nyhedsbrev. Nye kunder, som svarer på denne email i 2017, vil få 5% nytårsrabat på produkterne på vores website: websites, løsninger i sociale medier, grafisk arbejde, animation og filmproduktion.  
 
Se vores fede musikvideoer fra 2016 med Robert Hokum, Steve Kemp-King, Paul White, Hugh Budden, Steve Darrington and Dan Sowerby. Vi håber alle vil nyde dem.  
 
Vores frivillige arbejde for miljøet resulterede i dette website: EnvironmentalActionHub.com


Environmental Action Hub, Fracking, Air Pollution, RadiationNye logoer, produceret siden sidste nyhedsbrev, for susanakimberley.com, hundespecialisten.com, dianajaritz.com, thyparadis.dk, oceangy.com, Sara Lyra og environmentalactionhub.com. 
Vores grafik er med tiden blevet mere essentiel for, hvordan vi kan forklare nye produktpakker. Så, vi besluttede at gøre dem mere indlysende og vi har tilføjet nogle flere.
 
Raven's Eye Media - new icons


Vi har fornøjelsen af at introducere dansk/engelske sexolog Susana Kimberley, som bor på Langeland, (susanakimberley.com - på dansk og engelsk). Vi vil skrive blogs, på engelsk, om kærlighed med Susana i samarbejde med engelske og andre danske skribenter. En andet pragtfuldt nyt website, på engelsk og tysk, er dianajaritz.com. Diana Jaritz er metaphysisist og både Diana og Susana er vidunderligt inspirerende at arbejde sammen med, idet de skaber bedre sundhed og harmoni i vores verden.
 

Susanakimberley.comDianajaritz.com


Et andet nyt website blev udviklet for Thy Paradis B&B med skønne naturbilleder, website på dansk, tysk og engelsk med booking system. thyparadis.dk  


Theyparadis.dk


I juli 2016 tog jeg til London for at undervise 99 kursister i "Coexistence" hos "Academic Summer".

"It is both in 'Human Nature' to compete and to coexist. Which characteristic would we like to encourage in ourselves, and which will make us successful in pursuing what we want in life? While it is widely accepted, but rarely defended, that competition is inevitable, this claim is based on the thesis that competition is part of 'human nature'? Can such a claim be substantiated? Who benefits from this position? Or, can we choose not to let competition drive us, and choose coexistence over it?" (Inspireret af forfatteren Alfie Kohn).
Academic Summer webside / Læs mere om sameksistens-workshoppen her.

For få uger siden gav Richard mig opgaven med at designe omslaget til en bog, som tog mig med storm. Bogen er til salg hos Amazon og hele overskuddet går til velgørende formål. Bogen kan købes via Amazon og al overskud går til velgørende formål.


My Urchin Empress by Roger Shrubb


Vi har udviklet Web Pro Light opmuntret af Denis Støckel (festølogis.dk) og vi tilbyder denne enkle og effektive markedsførings-startpakke for 1750dkk. Læs mere om vores nye, avancerede og effektive løsninger til moderne virksomheder længere nede.


WebProLight


Et andet eksempel på et populært produkt, som vi tilbyder, er Markedsførings-start-pakke (4750dkk). Denne pakke indeholder et unikt designet website, integrerede sociale medier, blog funktion, undervisning og support, SEO modul, Google gør-det-selv kursus, en enkel animation med gennemslagskraft, redigering og opload of 3 filmklip, artwork til visitkort, brevpapir og 2 skilte, 'postkort' til Facebook, markedsførings-strategi, multimedia-fil til download, designet email-template og det første års webhosting (650dkk-850dkk/år). Du er velkommen til at kontakt mig for flere informationer; Elizabeth Thomsen. Ring (+45) 60517183 eller (+44) 07543281999 eller email elizabeth@ravenseyemedia.com.


Vi har arbejdet på at gøre hver kundes website ligeså synligt og indholdsrigt på mobiltelefoner og tablets, som det har været på computerskærme i de sidste årtier. Vi forventer, at vores nye website-system vil være istand til at imødekomme online krav i de næste årtier. Vi kan dog, naturligvis, ikke forudsige fremtiden. Her er et eksempel. HT-stoker valgte udgaven som udvides til fuld skærmbredde på alle typer udstyr.


HT-stoker.dk


Det er et stort privilegium at arbejde med projekter, som, ikke alene, giver vidunderlige professionelle udfordringer og resultater med fantastiske folk, men også, overordnet set, giver dyb mening i vores verden.

Extreeme sailing

Vi har haft en række møder omkring projekter, blandt andet om sejlads omkring Antarktis (vestenom, the farlige retning) og omkring udvikling af en webløsning i Storbritannien, som skal hjælpe familier, som har brug for støtte fra de sociale myndigheder, til at blive bedre rustet til at forblive sammen.

Hybrid theatre

Al den blues-musik inspirerede et nyt teaterstykke, moderne hybrid teater, uden ord, som kæmper for vores miljø og en mere fredelig verden, iscenesat i en engelsk pub. Og jeg forbereder opførelse i London som begyndelsen til en planlagt turne i forskellige lande.

Fra at have opdateret vores kunder til et nyt, mobilvenligt websystem, og fra at have lanceret Web Pro Light, har vi bevæget os videre til at udvikle et mere avanceret system, med en unikt tilpasset vejledning til moderne virksomheder, planlagt til udgivelse i foråret 2017. Vores mål er at udnytte vores meget flexible teknologi, tilføje flere komplicerede anvendelsesmetoder, involvere flere brugere og indføre vores tilpassede vejledning og dermed skabe varierede arbejdsroller i virksomheden. Det bliver sjovt! Få mere at vide i vores næste nyhedsbrev.

Vi ønsker alle et skønt 2017 :) * ElizabethNYD vores fede film:Icecream man - Great West Groove with guest Hugh Budden Robert Hokum, Steve Kemp-King, Paul White
Icecream man

Business man - Robert Hokum, Steve Darrington and Hugh Budden
Business man

Great West Groove with guests Dan Sowerby and Hugh Budden Robert Hokum, Steve Kemp-King, Paul White
All your love's in vain

Hugh Budden & The Blue Chords
Through with you

Mere om vores nye BLOG på engelsk om kærlighed i vores næste nyhedsbrev og på vores Facebook sideLIKE vores Facebook PAGE og modtag nyheder om nye film, gode tilbud og kurser og deltag med dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.