Filmproduktion med insigt
Vi producerer film og multimedier af høj kvalitet, som kan afspilles fra websitet, sendes via email, evt. som del af en PDF, og vises fra DVD på storskærm.  


Filmpriser

Elizabeth's novellefilm, The Umbrella (28 min): Filmfestival in Huy, Belgium (Palm d'Argent, Prix de l'Office du Tourisme), Filmfestival Wattrelos, France (Medaille d'Or), Independent Film Festival Cork, Ireland (Best European Film)
Læs mere og se filmen


Se vores filmportefølje


Vores kunder siger

Tak for de 5 film, du har produceret for mig (en længere og 4 spot). Jeg fik tårer i øjnene, da jeg hørte og så mig selv, så skarp jeg blev, så klart du får mit forretningsfokus frem. Jeg føler mig meget autentisk på videoerne fra dig, det er lige det MIT budskab, du har formået at få frem i alt, i mine udtryk, min tale, dine spørgsmål, klippene mv. Du ser det menneske / den forretning du arbejder med. Jeg er helt tryg ved at bruge dig som min medieproducer. Jeg bliver også stolt af mit arbejde, via dine film. Mine klienter er begyndt at rykke for online produkter, ligesom antallet på mit nyhedsbrev, stiger makant, når jeg har brugt en af FILMENE. Tak for et fantastisk samarbejde. Eva Beierholm Bendtsen - Business consultant, Coach
Eva Beierholm Bendtsen - Business Consultant, Coach

Vi har fået rigtigt mange kommentarer til filmen. Alle synes det er en meget fin film. Det er både fra UU-København samt fra Sikker BY og fra ansatte her i Brandvæsenet. Helle Aagot, Projektleder, Københavns Brandvæsen

Kæreste Elizabeth! Hvor er den fin! Stor beundring til dig for at have klippet det hele så fint sammen med billederne, og hvor virker det godt med musikken i baggrunden. Er ikke så vant til at sige dette, men jeg blev faktisk stolt af mig selv, da jeg så den ;o) For første gang nogensinde var jeg ikke flov over at se mig selv, og jeg kunne mærke mig og mit budskab lige så tydeligt. Fik faktisk selv tårer i øjnene og følte mig lidt fjollet... 1000000000000 kærlige hilsner fra en meget tilfreds og rørt kunde i DK!!! Merete Løvgreen www.sproggren.dk

"It has been a joy to work with Elizabeth on the making of films and setting up my husband’s art website (www.tompaddleart.com). From the very start she was inspirational and decisive and helped guide us through the decision-making process. I love her enthusiasm and the way she involved us in the creative decisions. She was great to work with and I can thoroughly recommend her."
Penny Paddle, Associate Partner, Corporate and Commercial team, Follett Stock LLP

En film på YouTube vises ofte på side 1 af Googles søgeresultater. Dette har gavnet vores kunder og også givet deres kunder en bedre indsigt i virksomheden og dens produkter og det at producere film og uploade dem til YouTube har givet besparelser på Google-kampagner.


EasyWorkLife pakkeløsning:
Webdesign - Film - Sociale Medier - WorkflowLIKE vores Facebook PAGE og modtag nyheder om nye film, gode tilbud og kurser og deltag med dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.