Ideer Medier Portefølje Info IT+web Design Blogs Butik
Produkter og priser Kurser News January 2017 News July 2014 News November 2013 Hvad vi gr Kundeudtalelser Baggrunde + evner
Vi er et kommunikations-rådgivningsfirma, som befrier din kreativitet, så du kan fokusere på, hvad du gør bedst.
Vi er erfarne, effektive kommunikations-konsulenter, som underviser dig undervejs i, hvordan du opnår kvalitetsløsninger. Vi har varige veletablerede forhold til vores kunder og vi vokser og udvikler ideer sammen.

Vores hold
 
elizabeth-thomsen

Elizabeth Thomsen
Art Director, tekstforfatter
Prisvindende filmskaber
IT-udvikler 


camilla-andersson

Camilla Andersson
Prisvindende filmskaber 


peter-leney

Peter Leney, UK
Writer and translator
 
Vi rådgiver, designer, konceptudvikler, producerer og publiserer: Websites, Webshops og andre IT-løsninger og sociale medier - for alle typer virksomheder og individer.

Sammen med vores netværk af udviklere opfylder vi alle former for systemkrav. Vore kunder opdaterer deres websites meget nemt og mange inspireres til at skrive deres egne websider imens de bruger vores system.

Når vi arbejder med websites involverer det altid integration af sociale medier (Facebook, Twitter, Blogs, designede nyhedsbreve og meget mere).

Vi producerer materiale til websites, trykte medier og andre medier - fotografering, tekster, grafisk design, animationer og alle former for film.

Vi producerer også film og animation - til præsentationer, undervisning, underholdning, markedsføring, prototyper - til internettet og på DVD.

Vi producerer grafiske brugerflader - Graphic User Interfaces (GUI) - til alle former for software-løsninger. Vi har udarbejdet flere prototyper under hemmeligholdelsesaftale.SYNES GODT OM VORES FACEBOOK SIDE (på engelsk) og modtag nyheder, film-udgivelser, tilbud, kurser og del dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.