Ideer Medier Portefølje Info IT+web Design Blogs Butik
Filmproduktion Fotografering Animation Multimedie-fil Film Dokumentar Musikvideoer Fiktion
Multimedier i 1 fil

Film, tekst, animationer, power-point og lyd; alt kan designes og leveres i een fil, som kan sendes via email, for eksempel, og studeres offline af modtageren. Multimedie-filen er en ny mulighed for at vise essensen af dine evner, tilbud, produkter og ydelser. 
Se et eksempel

Multimedie-filen er meget relevant idag, hvor mange arbejder på nye typer udstyr, mobil-telefoner med større skærme, iPads og mange andre former for tablets og computere - og disse typer udstyr benyttes ofte udenfor kontoret, hvor der er en mindre hurtig forbindelse og ofte ingen.

Ved at benytte den digitale præsentation kan du informere dine kunder og samarbejdspartnere om dine produkter, ydelser og kommunikere andre informationer fra din virksomhed eller organisation på en meget effektiv måde.

Den digitale præsentation er et velegnet medie til at præsentere virksomheds-profiler, til undervisning, assistance, test og mange andre arbejds-opgaver, hvor kommunikation er midlet.


SYNES GODT OM VORES FACEBOOK SIDE (på engelsk) og modtag nyheder, film-udgivelser, tilbud, kurser og del dine erfaringer med at arbejde med medier og IT.